CJ Suceava începe o campanie internațională de promovare a „Destinației turistice Bucovina” urmând să fie prezent în standurile Ministerului Turismului la târgurile de turism din Austria, Israel, Spania, Italia, Ungaria, Germania, Republica Moldova și Polonia

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a transmis ministrului Turismului, Mircea Dobre, că salută intenția acestuia de a promova destinațiile de incoming la târgurile internaționale de turism și l-a anunțat că CJ Suceava dorește să participe cu „Destinația turistică Bucovina” la opt târguri organizate în prima parte a anului viitor.

„Destinația turistică Bucovina este una din destinațiile importante pe harta României. În fiecare an, această destinație este promovată la târgurile internaționale de turism prin implicarea Consiliului Județean Suceava, în parteneriat cu asociațiile de turism din județ, în cadrul standurilor organizate de Ministerul Turismului. În acest sens, Consiliul Județean Suceava consideră demersul Ministerului Turismului de a promova pachetele turistice de incoming la târgurile de turism internaționale la care România va fi prezentă în 2018, ca fiind unul extrem de important în asigurarea unei creșteri durabile a numărului de turiști străini în țara noastră”, arată Gheorghe Flutur.

El îi transmite că CJ Suceava își exprimă interesul de a participa ca expozant în cadrul standului Ministerului Turismului la opt târguri internaționale de turism.

Astfel, „Destinația turistică Bucovina” ar urma să fie prezentă la Ferien Messe Viena, Austria, ce va avea loc în perioada 11-14 ianuarie 2018,  FITUR Madrid, Spania, ce va avea loc în perioada 17-21 ianuarie 2018, IMTM Tel Aviv, Israel, ce va avea loc în perioada 6-7 februarie 2018, BIT Milano, Italia, ce va avea loc în perioada 11-13 februarie 2018, UTAZAS Travel Budapesta, Ungaria, ce va avea loc în perioada 1-4 martie 2018, ITB Berlin, Germania, ce va avea loc în perioada 7-11 martie 2018, Tourism.Leisure.Hotels Chișinău, Republica Moldova, ce va avea loc în perioada 29 martie – 1 aprilie 2018, Tour&Travel Warsaw, Polonia.

Președintele CJ Suceava îi solicită ministrului să aprobe înscrierea Consiliului Județean Suceava ca expozant în cadrul standului Ministerului Turismului la târgurile de turism menționate.

loading...