O femeie din județul Timiş a ajuns la spital în urma unui accident în lanț petrecut în municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 38 de ani, din județul Timiş, a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident petrecut marți dimineață în municipiul Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 09.33, un bărbat de 61 de ani, din comuna Horodnic de Jos, în timp ce conducea autoturismul pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava nu a păstrat distanța regulamentară și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani, din județul Timiş, oprit la culoarea roşie a semaforului electric, pe care l-a proiectat în autoturismul din față, condus de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Suceava.

„În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 38 de ani, din județul Timiş, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a arătat sursa citată.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii suceveni au deschis în acest caz un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de