Profiul net al Bermas a crescut cu 12 la sută în primele nouă luni ale anului față de anul trecut. Fabrica de bere suceveană a lansat în vara acestui an sortimentul de bere Solca ce s-a bucurat de succes


Intră acum și în grupul de

Profitul net al Bermas SA Suceava a crescut cu 12 la sută în primele nouă luni ale acestui an față de aceeași perioadă a anului trecut în condițiile în care în primul trimestru a avut pierdere, iar una din modificările principale a fost lansarea sortimentului de bere Solca.

Potrivit datelor transmise Bursei de Valori preluate de profit.ro, Bermas Suceava a realizat în primele nouă luni ale anului venituri din cifra de afaceri de 24,14 milioane lei, cu 9,13% mai mari decât anul trecut, a avut un profit operațional cu 15,25% mai mare, iar  câștigul net de 2,80 milioane lei a fost cu 12 la sută mai mare decât anul trecut la nouă luni.

La sfârșitul primului trimestru, compania raporta o pierdere de aproximativ 834.000 de lei.

Bermas Suceava a lansat în sezonul estival sortimentul de bere Solca ce s-a bucurat de succes, iar cel mai probabil, creșterea profitului producătorului de bere sucevean a fost determinată și de acest nou sortiment.


Intră acum și în grupul de