Țigări de contrabandă de 100.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră de la Izvoarele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei – I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 8.500 pachete cu țigări în valoare de aproximativ 100.000 lei, care urmau să fie introduse ilegal în România pentru a fi comercializate pe piața neagră de desfacere.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, joi, 16 noiembrie a.c., polițiștii de frontieră au descoperit în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Izvoarele Sucevei, mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

„Imediat, polițiștii de frontieră au informat autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și verificare a zonei”, a spus Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că în urma inventarierii la sediul sectorului, au fost descoperite 8.500 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Astfel, întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 100.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Polițiștii de frontieră cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanele implicate și a documentării întregii activități infracționale.

 


Intră acum și în grupul de