Atletism : Inca doua reusite ale atletului Cristian Prasneac


Intră acum și în grupul de

Sfârsitul saptamânii trecute a fost un real succes pentru atletul dornean Cristian Prâsneac, legitimat la Clubul Sportiv municipal „DORNA” Vatra Dornei, atletul reusind sa adauge în palmaresul sau înca doua clasari pe primul loc la competitiile desfasurate în Austria.

     Astfel, vineri, 15 august, la Saint Michael, Cristian Prâsneac a câstigat proba de 10 kilometri si jumatate în cadrul competitiei Samsonman, pentru ca la numai o zi diferenta sa câstige si proba de 29 km de alergare montana din statiunea Radstadt, în cadrul competitiei Tauerngebirgs.

     Startul celei de-a doua curse s-a dat la o altitudine de 800 de metri, ajungându-se la final la altitudinea de 2473 metri, Cristi reusind o medie orara de 9,24 km, parcurgând un kilometru în 6 minute si jumatate.

     Atletul dornean spune ca ar fi sperat sa participe la Olimpiada si poate ca ar fi reusit daca ar fi fost în aceeasi forma maxima si în calificari.

     În perioada urmatoare, Cristian Prâsneac se va ocupa de organizarea crosului din cadrul „Zilelor municipiului” din perioada 19-21 septembrie când spera sa o aduca pe marea campioana Gabriela Szabo pentru a da startul competitiei.

                                               Anca Pauliuc


Intră acum și în grupul de