Flutur, după anunțul Wizz Air: Compania a răspuns solicitărilor noastre. Avem discuții în continuare pentru deschiderea de noi rute și cu alte companii


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, după anunțul Wizz Air privind introducerea, din 2018, de curse zilnice pe ruta Suceava-Londra, că salută faptul că această companie a răspuns solicitărilor autorităților județene sucevene.

El a menționat că ruta Suceava-Londra este una dintre cele mai cerute rute și că autoritățile sucevene au solicitat Wizz Air să suplimenteze numărul de zboruri, dar în același timp au cerut și ca echipajul să cunoască limba română.

Totodată, Gheorghe Flutur a declarat că funcționează și cursa de transport călători Aeroport-Suceava, aceasta fiind introdusă tot în sprijinul pasagerilor aeroportului sucevean și că autoritățile lucrează în prezent și la proiectul de realizare a unui nou terminal pentru călători care să fie în concordanță cu numărul tot mai mare de pasageri.

De menționat este că Wizz Air suplimentează numărul zborurilor din programul de iarnă de pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Astfel, în perioada 18 decembrie 2017 – 12 ianuarie 2018 vor fi operate zboruri suplimentare către Milano, Roma și Bologna.

Pe relația Suceava – Milano Bergamo vor opera suplimentar curse în zilele 18 decembrie 2017, 1 și 8 ianuarie 2018, iar zborurile spre Roma și Bologna vor opera suplimentar în zilele de 21 și 28 decembrie 2017 și 4 ianuarie.

„Suplimentarea curselor aeriene pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” în perioada sărbătorilor de iarnă vine în sprijinul celor care au ales să  petreacă sărbătorile în Bucovina.Bucovina este în topul preferințelor pentru petrecerea Crăciunului, a sărbătorilor de iarnă, fiind cea mai solicitată zonă, alături de stațiunile de pe Valea Prahovei”, explicat președintele CJ Suceava.

Președintele Consiliului Județean a mai spus că se continuă discuțiile privind deschiderea de noi rute de pe Aeroportul Suceava, negocierile fiind avansate.

Gheorghe Flutur a subliniat că CJ Suceava face toate demersurile pentru a crește numărul destinațiilor de pe aeroportul sucevean și să asigure toate condițiile pasagerilor care îl folosesc.

El a amintit că și în programul de curse charter de vacanță deja a fost anunțată introducerea unei noi destinații, respectiv Bodrum, de operatorul de turism Prestige Tours, care va continua și cursele de vacanță pentru Antalya.

CITEȘTE ȘI Wizz Air a anunțat că suplimentează zborurile Londra – Suceava. Din 2018 vor fi curse zilnice


Intră acum și în grupul de