Comandamentul de investiții 2017 și-a încheiat activitatea. Primarul Ion Lungu: Au fost finalizate Zona de Agrement Tătărași, infrastructura de transport electric și strada Constantin Moraru și se finalizează blocurile ANL și modernizarea iluminatului public.


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, marți, că a participat la ultima ședință a comandamentului de investiții pe anul 2017 care și-a încheiat activitatea.

„Comandamentul şi-a atins scopul şi anul acesta”, a arătat Lungu care a menționat că au fost finalizate mai multe lucrări de investiții, altele sunt în curs de finalizare, în timp ce sunt și investiții parțial finalizate.

Astfel, potrivit primarului, au fost finalizate lucrările la Zona de Agrement Tătăraşi unde anul viitor se vor mai realiza și alte lucrări, inclusiv instalarea unui echipament pentru tiroliană, a fost finalizată investiția prevăzută la strada Constantin Moraru, dar și lucrările la infrastructura  de transport electric prin montarea stațiilor de încărcare pentru autovehiculele electrice și pentru bicicletele electrice.

Totodată, se află în proces de finalizare lucrările la blocurile ANL, modernizarea iluminatului public prin înlocuirea vechilor sisteme cu becuri tip LED, dar că sunt finalizate parțial investițiile la Piața Agroalimentară Burdujeni, dar şi cele de amenajare de străzi și  parcări în cartierul Europa.

Primarul Ion Lungu a menționat că lucrările de investiții, atât cele care trebuie finalizate, dar și altele noi, vor fi reluate din primăvară, când se vor  relua și ședințele de comandament de urmărire a îndeplinirii graficelor de realizare a lucrărilor.


Intră acum și în grupul de