Ion Lungu despre salariații din Primărie care au aplicat pe unele panouri publicitare mesajul „Panou amplasat ilegal”: Atât îi duce capul


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că și-a propus să facă ordine în ceea ce privește publicitatea stradală, dar și-a exprimat nemulțumirea că pe unele panouri a fost aplicat, de salariați din Primărie, mesajul „Panoul amplasat ilegal” în condițiile în care panourile erau amplasate legal, dar proprietarii au datorii sau contractul este expirat.

„S-au pus niște anunțuri pe niște panouri publicitare, „Panou amplasat ilegal”. Sunt salariați în Primărie pe care atât îi duce capul. Cum să fie amplasat ilegal? Adică e culpa Primăriei”, a spus Ion Lungu care a adăugat că în acest caz proprietarii panourilor se află în culpă pentru că nu au plătit, că e reziliat contractul sau că sunt în curs să fie executați de municipalitate.

El a mai spus că angajații care au acționat astfel au dat din colț în colț când a vrut să afle de unde a pornit ideea ca pe panouri să fie aplicat respectivul mesaj.

Primarul a declarat că urmează să fie refăcut regulamentul de publicitate stradală.

„Vom stabili foarte clar modul de amplasare a panourilor publicitare, panouri de publicitate mobile, bannere și steaguri publicitare, mash-uri, publicitate temporară, afișare de mică publicitate, afișare pe vehicule, locurile în care publicitatea este interzisă și sancțiunile care se aplică”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că o comisie va elaborea noul regulament de publicitate în municipiu, iar în ianuarie-februarie 2018 se va organiza o licitație pentru amplasarea de publicitate pe raza municipiului.


Intră acum și în grupul de