Acasă Actualitate Ion Lungu despre salariații din Primărie care au aplicat pe unele panouri...

Ion Lungu despre salariații din Primărie care au aplicat pe unele panouri publicitare mesajul „Panou amplasat ilegal”: Atât îi duce capul


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că și-a propus să facă ordine în ceea ce privește publicitatea stradală, dar și-a exprimat nemulțumirea că pe unele panouri a fost aplicat, de salariați din Primărie, mesajul „Panoul amplasat ilegal” în condițiile în care panourile erau amplasate legal, dar proprietarii au datorii sau contractul este expirat.

„S-au pus niște anunțuri pe niște panouri publicitare, „Panou amplasat ilegal”. Sunt salariați în Primărie pe care atât îi duce capul. Cum să fie amplasat ilegal? Adică e culpa Primăriei”, a spus Ion Lungu care a adăugat că în acest caz proprietarii panourilor se află în culpă pentru că nu au plătit, că e reziliat contractul sau că sunt în curs să fie executați de municipalitate.

El a mai spus că angajații care au acționat astfel au dat din colț în colț când a vrut să afle de unde a pornit ideea ca pe panouri să fie aplicat respectivul mesaj.



Primarul a declarat că urmează să fie refăcut regulamentul de publicitate stradală.

„Vom stabili foarte clar modul de amplasare a panourilor publicitare, panouri de publicitate mobile, bannere și steaguri publicitare, mash-uri, publicitate temporară, afișare de mică publicitate, afișare pe vehicule, locurile în care publicitatea este interzisă și sancțiunile care se aplică”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că o comisie va elaborea noul regulament de publicitate în municipiu, iar în ianuarie-februarie 2018 se va organiza o licitație pentru amplasarea de publicitate pe raza municipiului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version