Incendiu de la un incalzitor de lichide in localitatea Horodnicu de Jos


Intră acum și în grupul de

Pagube de 10.000 lei au rezultat în urma unui incendiu izbucnit vineri seara, la o casa din Horodnicu de Jos. La ora 22:11, ISU Suceava a fost înstiintat de incendiu, astfel ca Detasamentul de Pompieri Radauti împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Horodnicu de Jos au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea focului izbucnit la gospodaria lui Gheorghe P., din localitatea Horodnicu de Jos.

Când pompierii au ajuns la fata locului, era cuprinsa de flacari sura si adapostul de animale, existând pericolul de propagare la casa de locuit si trei gospodarii învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.00, focul distrugând sura pe o suprafata de 90 mp, adapostul de animale pe o suprafata de 20 mp, acoperisul magaziei de lemne pe o suprafata de 20 mp si cca 5t furaje. Pagubele au fost estimate de proprietar la cca 10.000 lei.

Primele cercetari indica faptul ca focul a izbucnit din cauza unui aparat electrocasnic, respectiv încalzitor pentru lichide, lasat nesupravegheat.

Prin interventia pompierilor s-a reusit salvarea locuintei proprietarului si gospodariilor învecinate, în valoare de cca 250.000 lei.

            


Intră acum și în grupul de