Ajutor umanitar de la jandarmii bucuresteni pentru sinistratii din Suceava si Neamt


Intră acum și în grupul de

Jandarmii bucuresteni au fost prezenti la sfârsitul saptamânii în mai multe localitati din judetele Suceava si Neamt pentru a oferi mai multe bunuri sinistratilor. Astfel, în localitatile sucevene Tibeni si Vicovu de Sus, sâmbata au fost distribuite persoanelor afectate de inundatiile de la sfârsitul lunii iulie, o serie de bunuri achizitionate prin contributia lucratorilor din cadrul Bazei de Administrare si Deservire a Jandarmeriei Române. „Prin gestul cadrelor acestei unitati si cu sprijinul a doua societati comerciale, în cele doua localitati sucevene au fost distribuite un numar de 25 de masini de spalat semiautomate – pentru persoanele care nu sunt conectate la reteaua de apa curenta, 13 televizoare, 900 de pachete alimentare, roabe si lopeti. În localitatea Tibeni, bunurile au fost destinate persoanelor care locuiesc în locuinte modulare”, declara purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava, capitanul Bogdan Cornaci.

Acesta a mai precizat ca transportul bunurilor s-a efectuat cu mijloace de transport ale Jandarmeriei Române, iar distribuirea acestora s-a realizat de catre cadre ale unitatii mentionate. La actiune au participat si lucratori ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava, care, împreuna cu reprezentanti ai autoritatilor locale, au identificat persoanele care aveau cea mai mare nevoie de sprijin.

Capitanul Cornaci a mai mentionat ca ajutoare similare au primit în cursul aceleiasi zile si mai multe familii din localitatile afectate de inundatii din judetul Neamt. 


Intră acum și în grupul de