Fotbal : Meciul Steaua-Galatasaray va fi arbitrat de „amicul” Trefoloni


Intră acum și în grupul de

Partida Steaua-Galarasaray, contând pentru mansa a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, va fi condusa de o brigada din Italia avându-l la centru pe Matteo Simone Trefoloni, un central de care jucatorii si suporterii vicecampioanei îi leaga amintiri foarte bune.

Asta pentru ca, nu mai departe de vara anului trecut, italianul conducea partida BATE Borisov – Steaua 2-2, din mansa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, rezultat care a usurat simtitor misiunea ros-albastrilor de a se califica la masa bogatilor.

 Centralul Matteo Trefoloni are 37 de ani si este arbitru international din 2004. A condus doua finale de Cupa Italie, în 2005 si 2006, iar în Liga Campionilor a debutat în noiembrie 2006. Trefolini a fost banuit ca ar fi avut implicare în scandalul Calciopoli, anul trecut si a fost interogat de procurorii italieni, însa a fost declarat nevinovat. Italianul a oficiat si la partida Panathinaikos-Rapid, scor 0-0, din grupele Cupei UEFA, editia 2006/2007.

În Ghencea, cu Galatasaray, Trefoloni va fi ajutat la cele doua tuse de compatriotii sai, Cristiano Copelli si Simone Pirondini.

Partida Steaua-Galata, contând pentru mansa decisiva a turului trei preliminar din Liga Campionilor, va avea loc miercuri, în Ghencea. Partida va începe la ora 20:45 si va fi transmisa în direct de Antena1.


Intră acum și în grupul de