Klaus Iohannis: Prin sărbătoarea de azi, Bucovina- o oază de tradiție și de progres-participă la ceea ce ar trebui să fie uvertura simfoniei Centenarului României moderne și unite


Intră acum și în grupul de

Consilierul prezindențial Sergiu Nistor, care a participat, marți, la ședința solemnă dedicată Zilei Bucovinei, a transmis mesajul președintelui Klaus Iohannis cu acest prilej în care se menționează că prin sărbătoare de astăzi, „Bucovina participă la ceea ce ar trebui să fie uvertura simfoniei Centenarului României moderne și unite”.

„Președintele României salută felul în care în Bucovina se cinstește istoria și memoria înaintașilor”, a spus Nistor.

El a reiterat mesajul de încurajare al președintelui, transmis cu ocazia vizitei în Bucovina în primăvară, când a definit Bucovina ca „o oază de tradiție și de progres”.

Potrivit acestuia, președintele consideră că prin sărbătoarea de azi, Bucovina participă la ceea ce ar trebui să fie uvertura simfoniei Centenarului României moderne și unite.

„Fie ca această sărbătoare să inspire spațiul românesc și să genereze unire în cuget și simțire în jurul valorilor care au făcut Marea Unire depotrivă posibilă și durabilă”, a transmis președitele Klaus Iohannis prin consilierul prezidențial Sergiu Nistor.


Intră acum și în grupul de