Primarul Sucevei, Ion Lungu: Săptămâna aceasta vom face recepția zonei de agrement Tătărași


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține o conferință de presă.

 

„S-a aprobat dezlipirea unei suprafete de teren de 11 ha de la Termica pentru a depune proiectul pentru noul sediu al TPL. Le multumesc celor de al PSD-ALDE pentru sprijinul acordat acestui proiect.

Pe 7 decembrie merg la Piatra Neamt pentru a depune proiectul pentru achizitia celor 40 autobuze electrice si noul sediu pentru TPL.

Am aprobat digitalizarea documentelor la primarie. Anumite acte administrative vor fi in format electronic. Fac un apel la cetateni sa vina sa se intereseze de situatia lor financiara ca sa clarificam lucrurile. Fiecare are obligatia aceasta la inceputul anului. Vor curge penalitatile si sumele ajung foarte mari.
Saptamana aceasta vom face receptia zonei de agrement Tatarasi. Cred ca a meritat asteptarea. Avem aprobare pentru montarea unei tiroliene.
Primarul va avea masina electrica la serviciu. Dam si la Teatru, Urbanism, Directia Tehnica, Salubritate, Piete, Asistenta Sociala, Politia Locala si Juridic. Sper sa vina cat mai repede masinile si sa ne covingem ca sunt viabile si sa dam un exemplu pentru ceilalti suceveni.
Am avut o speta in ceea ce priveste inmatricularile de masini si e greu. Am avut o discutie cu prefectul si ne-a ajutat sa le inmatriculam mai repede.
Pe 1 Decembrie intre orele 13 si 15 va fi o ceremonie militara la Suceava si deschiderea oficiala a Targului de Craciun. Va fi fasole cu carnati si vin contra-cost.
De ieri s-a deschis patinoarul artificial. Între 28 noiembrie si 1 decembrie intrarea va fi libera. Taxele de intrare la patinoar nu s-au modificat.
De pe 31 martie vom face si un sistem de taxare pentru parcarea subterana a Sucevei. Incepand cu data de 1 aprilie va trebui introdus un nou sistem modern de taxare acolo.”

Intră acum și în grupul de