Tot mai multi scafandri in cautarea adolescentului luat de viitura la podul Itcani


Intră acum și în grupul de

Dupa ce Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al Judetului Suceava a apelat la ajutorul colegilor din Bihor si Mures care au trimis 4 scafandri, la societatea Hidro Electrica Neamt care a trimis si ea 3 scafandri utilitari, miercuri s-a solicitat si ajutorul S.C. Atriamar Constanta, de unde se asteapta sosirea a 4 scafandri specializati în recuperarea de epave – nave.   

ISU Suceava continua cu îndârjire misiunea de cautare – recuperare a tânarului Gheorghe A., în vârsta de 16 ani, care a fost luat de ape, în zona podului Itcani, în data de 25.07.2008. Conducerea ISU a anuntat miercuri, ca pentru cautarea baiatului au fost chemati 4 scafandri specializati în recuperarea de epave – nave cu utilaje specializate de la S.C. Atriamar Constanta, care erau asteptati sa soseasca seara, pentru a începe joi, la orele 08.00, în zona podului Itcani, o noua actiune de cautare – recuperare.

Marti, ISU Suceava a intervenit cu o barca si patru scafandri de la Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta Bihor si Mures, împreuna cu trei scafndri utilitari de la societatea Hidro Electrica Neamt, doua utilaje de la S.C. Europrovit si doua utilaje de la Directia Silvica SML Malini pentru cautarea tânarului. Actiunea de cautare s-a desfasurat în zona podului Itcani, unde a fost vazut ultima data, victima nefiind gasita.

Reamintim ca pe data de 25 iulie, în jurul orei 15.15, în amonte de podul Itcani, la aproximativ 400-500 m, doi minori A. Gheorghe si G. R., ambii de aceeasi vârsta, în timp ce se jucau pe platforma de masurare a nivelului râului Suceava, sub presiunea viiturii, aceasta a cedat, iar A. Gheorghe a cazut în apele râului. 


Intră acum și în grupul de