Un tânăr din Pătrăuți a intrat cu mașina într-o căruță, rănind trei persoane, după care a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani, din Pătrăuți, care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice, a intrat cu mașina într-o căruță, rănind trei persoane, după care a părăsit locul accidentului.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc luni, la ora 00.05, pe DN 2, în afara localității Pătrăuți, din cauza faptului că tânărul de 20 de ani nu a păstrat o distanță regulamentară în mers și a intrat în coliziune față-spate cu atelajul hipo care circula în fața sa, condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Dornești, pe care l-a proiectat în șanț.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a căruţaşului, a pasagerului din atelaj, un tânăr de 18 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei şi a unui tânăr de 22 de ani, din comuna Pătrăuți, pasager în autoturism, care au fost transportați cu ambulanţa la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. După accident, conducătorul auto a plecat cu vehiculul de la fața locului fără încuviințarea poliției fiind identificat în jurul orei 02.20”, a precizat IPJ Suceava.

Poliția Suceava a mai arătat că cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul atelajului hipo și de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul auto, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de