Accident la Cumparatura


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost accidentate într-un accident la Cumparatura. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orelor 21.00, pe DN 2 în afara localitatii Cumparatura din comuna Bosanci, S. MARCEL, în vârsta de 19 ani din comuna Veresti, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2007, în timp ce conducea autoutilitara Dacia 1304, datorita vitezei si pentru a evita coliziunea fata-spate cu un alt autoturism, a patruns pe contrasens si a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mitsubishi condus regulamentar din sens opus de N. GEORGICA, în vârsta de 26 ani, din comuna Voitinel.

În accident, mai multe persoane au fost ranite: S. CEZAR, în vârsta de 16 ani, care necesita 15-17 zile îngrijiri medicale, S. DAN, în vârsta de 16 ani, ce are nevoie de 5-7 zile îngrijiri medicale, S. VASILE, în vârsta de 19 ani, care necesita 3-5 zile îngrijiri medicale, toti ocupanti în autoturismul Dacia 1304 si N. MARIUS, în vârsta de 20 ani, din municipiul Dorohoi, pasager în al doilea autoturism, ce necesita 7-10 zile îngrijiri medicale.
Conducatorii auto purtau centuri de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Înaintea de a ajunge politia, la orele 21.11 la fata locului s-a deplasat Detasamentul de Pompieri Suceava, care a intervenit cu un echipaj de descarcerare si un modul SMURD, pentru salvarea persoanelor implicate în accident.

Garda de interventie a constatat ca un autoturism marca Dacia a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

S-a acordat primul ajutor medical si s-au luat masuri de siguranta (s-au scos bornele de la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil). Victimele au fost transportate la spital pentru investigatii amanuntite de modulul SMURD si de o ambulanta.
­

 


Intră acum și în grupul de