Două mașini s-au ciocnit în parcarea unui centru comercial din Suceava, după ce o șoferiță din Botoșani nu respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns la spital rănită, după ce a fost implicată într-un accident, luni dimineața, în parcarea unui centru comercial din localitate.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul în parcarea unui centru comercial din municipiul Suceava, o femeie de 32 de ani din județul Botoșani nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 35 de ani din  municipiul Suceava.

„În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 35 de ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a arătat Poliția Suceava.

Cele două șoferițe au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de