Parchetul Tribunalului Suceava a deschis un dosar pentru tentativă de omor în cazul polițistului Dan Ciprian Sfichi. La pătrunderea în locuință nu era nicio sursă de lumină, iar agentul a fost lovit cu o sabie ascuțită în cap

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunțat, marți, că efectuează cercetări “in rem” pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracțiunea de ultraj cu referire la infracțiunea de omor.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că marți dimineața la ora 06:00 lucrători din cadrul BCCO Suceava sprijiniți de lucrători din cadrul SAS, I.P.J. Suceava,   au descins la un imobil din municipiul Rădăuți pentru efectuarea unei percheziții  domiciliare într-un dosar ce îl viza pe un bărbat.

La ora 06:30 Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a fost sesizat despre faptul că în momentul pătrunderii efective în locuință nu era nici o sursă de lumină, iar lucrătorul SAS Suceava aflat în dreptul ușii de acces, a fost lovit cu o sabie ascuțită în zona capului de către bărbat și a căzut la pământ.

Lucrătorii prezenți la fața locului l-au imobilizat pe suspect, iar polițistul a fost transportat de către lucrătorii Ambulanței la Spitalul Municipal Rădăuți.

Cercetările sunt efectuate la fața locului de o echipă complexă formată dintr-un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC, precizează Parchetul Tribunalului Suceava.

Agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi, atacat marți dimineața cu o sabie, la o percheziție în Rădăuți, de un suspect într-un caz de trafic de droguri din Rădăuți, are leziuni foarte grave la cap și a fost stabilizat la SJU Suceava de unde a fost transferat cu un elicopter la Spitalul de Neurochirugie din Iași unde a intrat în operație.

 

loading...