O femeie din Vulturești, găsită moartă pe marginea unui drum comunal cu pantalonii trași jos și picioarele legate, având mai multe leziuni


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna suceveană Vulturești a fost găsită moartă pe marginea unui drum comunal ce tranzitează satul Giurgești, acoperită cu o pătură, având pantalonii trași în jos până la nivelul genunchilor, iar picioarele legate la nivelul genunchilor cu un cearșaf, prezentând leziuni la nivelul capului și a corpului.

Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, marți dimineața, la ora 08:28, un cetățean a sesizat prin 112 că pe raza satului Giurgești din comuna Vulturești este o femeie decedată în drum.

O patrulă de intervenție din cadrul  Secției de Poliție Rurală 12 Preutești s-a deplasat în zonă și a constatat că femeia moartă este Florina Dumitriu din satul Giurgești comuna Vulturești.

Aceasta a fost găsită decedată pe marginea drumului comunal ce tranzitează satul Giurgești, acoperită cu o pătură, având pantalonii trași în jos până la nivelul genunchilor, iar picioarele legate la nivelul genunchilor cu un cearșaf, prezentând leziuni la nivelul capului și a corpului.

Cadavrul femeii a fost găsit la o distanță de circa 10 – 15 m de locuința în care locuia împreună cu familia sa formată din soțul ei și trei copii minori.

În acest caz se fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul de o echipă complexă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC Suceava.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a deschis un dosar pentru violență în familie raportat la  infracțiunea de omor.


Intră acum și în grupul de