Fotbal, Liga a II-a : Obligati sa castige! : Cetatea Suceava – FC Snagov – Sambata, ora 11, Stadion “Areni”


Intră acum și în grupul de

 “Suntem obligati sa luam trei puncte pentru a ramâne în prima jumatate a clasamentului” spunea tehnicianul Cetatii înaintea meciului de sâmbata, cu FC Snagov, contând pentru etapa a III-a a Seriei I din Liga a II-a.

      Dupa doua etape în care au înregistrat un succes si o înfrângere, fotbalistii suceveni sunt gata sa lupte pentru victorie în partida ce va avea loc sîmbata, de la ora 11, pe Stadionul “Areni”.

      Fara înfrângere în acest campionat, FC Snagov se anunta un adversar redutabil daca punem la socoteala cele doua remize obtinute de oaspeti în primele doua runde: 1-1 cu Petrolul Ploiesti (acasa) si 0-0 cu Progresul Bucuresti (deplasare).

      La fel ca si gruparea suceveana, FC Snagov este o echipa nou-promovata în esalonul secund. Anul trecut, adversarii de azi ai Cetatii au jucat în Seria C2 din Liga a III-a, pe care au câstigat-o acumulând 79 de puncte. Vedetele clubului înfiintat în 2002 sunt Sorin Bucuroaia, venit în aceasta vara de la FC Arges si Marius Suleap, adus de la Gloria Buzau. Pe banca tehnica a snagovenilor se afla Mihai Stoica. Trebuie remarcat si faptul ca, în lotul oaspetilor se afla si Viorel Dinu, fostul jucator al Cetatii Suceava.

      În tabara “galben-albastrilor” este liniste, jucatorii asteptând cu încredere confruntarea cu FC Snagov. Ionel Celpan va fi apt la ora jocului, chiar daca pe parcursul saptamânii a avut ceva probleme medicale. Sucevenii vor sa repete victoria din urma cu doi ani (17 august 2006) când Cetatea s-a impus cu 3-0 în fata snagovenilor, în etapa a doua a esalonului secund.

      “Am avut o discutie cu echipa si pot spune ca am încredere în baieti. Trebuie sa ne impunem jocul nostru mai ales ca evoluam pe teren propriu. Suntem obligati sa luam trei puncte pentru a ramâne în prima jumatate a clasamentului”, a declarat antrenorul Marian Pana înaintea meciului de astazi.

      Meciul va fi condus de centralul Romulus Pop din Târgu Mures, ajutat la cele doua margini de vasluianul Mihai Artene si de Joszef Fodor (Cristurul Secuiesc). Observatorul delegat din partea FRF pentru acest joc va fi Dan Jiga din Bistrita.  


Intră acum și în grupul de