Tânăr prins de polițiști după ce a furat produse alimentare de aproximativ 400 de lei din curtea unui magazin din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 ani, din municipiul Suceava, a fost prins de polițiștii suceveni, marți seara, după ce a furat produse alimentare de aproximativ 400 de lei din curtea unui magazin.

Potrivit IPJ Suceava, marți, la ora 21.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică s-au sesizat din oficiu, în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza municipiului Suceava, cu privire la prezenţa unui tânăr pe B-dul 1 Mai, care manifesta un comportament suspect.

„S-a stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 22 ani, din municipiul Suceava, iar cu privire la bunurile ce le transporta, acesta nu a putut justifica provenienţa legală a acestora, recunoscând că le-a sustras în urmă cu câteva momente din curtea exterioară a unui magazin aflat în apropiere”, a precizat Poliția Suceava.

Astfel, polițiștii au găsit sustrase bunuri alimentare în valoare de aproximativ 400 lei, iar tânărul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Poliția Suceava a menționat că bunurile au fost ridicate pe bază de dovadă, urmând a fi restituite reprezentanţilor societăţii comerciale, iar în cauză s-a întocmit proces verbal de constatare a infracţiunii flagrante de „furt”.


Intră acum și în grupul de