PD-L Suceava vrea sediu si la Burdujeni


Intră acum și în grupul de

,Organizatia judeteana a PD-L Suceava a anuntat ca intentioneaza sa îsi deschida un sediu în cartierul Burdujeni din municipiul resedinta de judet. Initiativa apartine liderului organizatiei judetene, Gheorghe Flutur, dar si secretarului general-adjunct, consilierul judetean, Ioan Balan. Democrat-liberalii au identificat deja si un spatiu de aproximativ 90 de metri patrati, care este situat pe Calea Unirii, la numarul 60, la parterul blocului 40 A, în zona sensului giratoriu din Burdujeni. Ioan Balan a declarat presei ca deschiderea acestui sediu din cartier reprezinta de fapt o premiera pentru  formatiunea sa politica. Din punctul de vedere al PD-L, aceasta actiune se înscrie în linia partidului „de a fi mai aproape de oameni si de problemele lor”.

El a adaugat ca locuitorii celui mai numeros cartier al municipiului Suceava vor avea permanent usa deschisa la partid pentru a veni cu initiative sau pentru a ridica probleme cu care se confrunta în viata de zi cu zi. Secretarul general adjunct al PD-L a explicat ca problemele aduse în prim plan de cetateni vor constitui subiecte de analiza pentru liderii partidului, pentru consilierii locali si cei judeteni ai PD-L si pentru primarul democrat liberal al municipiului Suceava, Ion Lungu.

“Era necesara deschiderea acestui sediu în Burdujeni, fiind cel mai mare cartier al municipiului Suceava, care a fost neglijat în trecut de fosta guvernare PSD-ista. PD-L a considerat ca legatura cu oamenii si problemele lor trebuie tinuta permanent acasa la ei, în mijlocul lor, acolo unde locuiesc si îsi desfasoara activitatea. Ne-am gândit sa ne deplasam catre electorat nu doar o data la patru ani, în timpul campaniei electorale. Desi suntem un partid de opozitie, vom cauta prin reprezentantii nostri sa rezolvam problemele pe care le ridica cetatenii acestui cartier al municipiului Suceava”, a precizat Ioan Balan. Inaugurarea noului sediu al PD-L este programata sa aiba loc în cursul acestei saptamâni.


Intră acum și în grupul de