O persoană a murit și o alta a fost grav rănită pe drumul dinspre Dumbrăveni spre Verești după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod


Intră acum și în grupul de

O persoană a murit și o alta a fost grav rănită, duminică dimineața, pe drumul dinspre Dumbrăveni spre Verești după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod.

Potrivit ISU Suceava, duminică dimineața s-a produs un accident rutier în Dumbraveni, cu două victime pe drumul spre Verești, după ce un autoturism a intrat într-un cap de pod.

La sosirea echipajelor de intervenție una dintre victime era încarcerată și s-a declarat decesul.

Cea de-a doua victimă este conștientă, cu traumatism la un picior urmând să fie transportată la UPU Suceava pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate, a precizat sursa citată.

La acest accident a intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și doua ambulante SMURD de tip B2 și  TIM.

Potrivit cercetărilor Poliției, autoturismul era condus de Dumitru Ghioc, 66 ani, din Galați, care locuiește în comuna botoșăneană Vorniceni, iar în timp ce a efectuat o depășire pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de podeț.

În urma accidentului a murit pasagerul de pe scaunul din dreapta față, Gheorghe Zaharia, 68 ani, din Vorniceni, iar șoferul a fost grav rănit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de