Acasă Actualitate Un tanar naiv a fost „talharit” la drumul mare

Un tanar naiv a fost „talharit” la drumul mare


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Dornesti a dat dovada, pe lânga faptul laudabil ca are un suflet bun, si de o mare naivitate. Potrivit IPJ Suceava, vineri, în jurul orei 14.00, P. Ion, în vârsta de 23 ani, din comuna Dornesti, a sesizat ca în jurul orei 13.30, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localitatii Vârfu Dealului, a observat stationând pe sensul opus de mers un autoturism marca ,,Ford Mondeo’’, înmatriculat în Germania, iar lânga acesta un cetatean care facea semne de oprire. Dupa ce a oprit, a avut o discutie cu acesta, ocazie cu care a constatat ca vorbeste stâlcit româneste si i-a solicitat sa îl ajute întrucât este cetatean strain si a ramas fara bani si combustibil. În schimbul ajutorului, cetateanul i-a oferit doua inele despre care a afirmat ca sunt din aur si a primit de la P. Ion 250 lei.

În momentul când victima a ajuns în orasul Gura Humorului, a verificat cele doua inele, ocazie cu care a constatat ca nu sunt din aur.



În cauza se fac cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de înselaciune, pentru identificarea autorului si recuperarea prejudiciului. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version