Doua case din Braiesti au ars


Intră acum și în grupul de

Doua case din Braiesti au luat foc din cauza unor sigurante suprasolicitate. Potrivit ISU Suceava, duminica, la ora 09:45, Detasamentul de Pompieri Falticeni împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Cornu Luncii au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Dumitru I., care s-a extins datorita vântului si la gospodaria  Stelei A., din localitatea Braiesti, comuna Cornu Luncii.

Când a sosit garda de interventie, ardea acoperisul casei, al adapostului de animale si al bucatariei ce apartin lui Dumitru I. si acoperisul casei, al adapostului de animale si al unei anexe ce apartin Stelei B., existând pericolul de propagare la alte doua gospodarii învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 14.05.

Focul a distrus acoperisul casei, acoperisul adapostului de animale, acoperisul bucatariei pe o suprafata de 210 mp si cca 4 t furaje la Dumitru I. si acoperisul casei, acoperisul adapostului de animale, o magazie pe o suprafata de 143 mp, cca 5 t furaje si obiecte de mobilier la Stela B. Din primele estimari, pagubele sunt de cca 70.000 lei.

Primele cercetari au evidentiat ca incendiul a izbucnit din cauza unor sigurante fuzibile supradimensionate.

Pompierii au salvat doua gospodarii învecinate, în valoare de cca 150.000 lei.

                 


Intră acum și în grupul de