Aproape 15.000 de pachete cu țigări de contrabandă, confiscate de polițiștii din Fălticeni în urma unui control în trafic

Un tânăr de 26 de ani, din județul Bacău, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă după ce a fost prins de polițiștii din Fălticeni transportând aproape 15.000 de pachete cu țigări.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 11 decembrie a.c., la ora 22.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DN 2E, pe raza localității Spătărești, autoutilitara condusă de un bărbat de 26 de ani, din județul Bacău.

„În urma controlului autoutilitarei, polițiștii au identificat într-un compartiment special amenajat 14.820 pachete cu țigări de proveniență Duty Free, bunuri pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a precizat că țigările în valoare de circa 170.000 lei au fost confiscate, iar autoutilitara, în valoare de aproximativ 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliției.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

 

loading...