Ministerul de Interne și Corpul Național al Polițiștilor fac un apel umanitar pentru polițistul sucevean Ciprian Sfichi: A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă. Lupta pe care Ciprian o va duce în continuare va fi una de lungă durată


Intră acum și în grupul de

Ministerul Afacerilor Interne și Corpul Național al Polițiștilor au inițiat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Ciprian Sfichi, polițistul de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava care a fost lovit, săptămâna trecută, în zona capului și a brațului, potrivit unui anunț postat pe site-ul MAI.

„Ciprian a dovedit, până acum, că este un adevărat luptător! A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă.

Colegii, dar şi persoane care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă!

Lupta pe care Ciprian o va duce în continuare va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile și gândurile noastre bune, ajutorul poate consta și din lucruri lumești.

Contul în care se pot face donații este: RO71BRDE340SV15605983400 și a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN. Ajutați-ne să îl ajutăm!”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de