O persoană a murit, iar alta a fost rănită, în urma unei coliziuni între două autoturisme la Pătrăuți


Intră acum și în grupul de

O persoană a murit, iar o alta a fost rănită, miercuri după amiaza la Pătrăuți în urma coliziunii dintre două autoturisme.

Potrivit ISU Suceava, în urma coliziunii între două autoturisme pe DN 2, la Pătrăuți, o persoană a murit.

 

Potrivit cercetărilor polițiștilor, Gigi Nicolaescu, din orașul Siret conducea un autoturismul marca VW Golf, pe DN 2, în afara localitatii, având direcţia de deplasare Siret – Suceava, iar după ce a efectuat o depășire a pierdut controlul asupra directiei de mers, pătrunzând pe contrasens unde a intrat in coliziune cu autovehiculul marca Ford Mondeo condus de numitul Alexandru Petru Sănduleac de 26 ani din comuna Șerbăuți.

În urma accidentului Gigi Nicolaescu a murit, iar celălalt șofer a suferit răni și a fost transportat la Spitalul Județean „ Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

La fața locului a intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Cea de-a doua victimă, conștientă, a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.


Intră acum și în grupul de