Fotbal : Plesan si Kapetanos, in lotul Stelei pentru Liga


Intră acum și în grupul de

Desi initial se parea ca grecul Kapetanos nu se va regasi în lotul ros-albastrilor pentru Liga Campionilor, patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, a anuntat ca atacantul elen va fi totusi trecut pe lista care urmeaza sa ajunga la forul european pentru înfruntarile cu Bayern, Lyon si Fiorentina.

„Abel Moreno nu e pe lista, Pedriel nu e pe lista, Kapetanos e. Am pus jucatorii pe care îi stim ce pot, nu puteam sa punem toti fotbalistii pe lista”, a spus Becali. Astfel, bolivianul Pedriel nu va avea drept de joc în Liga Campionilor, el urmând a fi folosit doar în competitiile interne.

Finantatorul stelist a declarat luni seara, dupa partida echipei sale cu Pandurii, ca nu este multumit de randamentul spaniolului Moreno: „Abel Moreno? L-am vazut pentru prima oara si nu m-a impresionat deloc. Trebuie sa mai munceasca, pentru ca el vine de la o echipa mica”. Se pare ca de aceeasi parere este si antrenorul ros-albastrilor, mijlocasul venit de la Murcia fiind înlocuit pe lista UEFA de Mihaita Plesan, refacut complet dupa accidentarea din meciul cu AS Roma, dezvaluie Gazeta Sporturilor.  


Intră acum și în grupul de