Fotbal : Plesan si Kapetanos, in lotul Stelei pentru Liga

Desi initial se parea ca grecul Kapetanos nu se va regasi în lotul ros-albastrilor pentru Liga Campionilor, patronul gruparii din Ghencea, Gigi Becali, a anuntat ca atacantul elen va fi totusi trecut pe lista care urmeaza sa ajunga la forul european pentru înfruntarile cu Bayern, Lyon si Fiorentina.

„Abel Moreno nu e pe lista, Pedriel nu e pe lista, Kapetanos e. Am pus jucatorii pe care îi stim ce pot, nu puteam sa punem toti fotbalistii pe lista”, a spus Becali. Astfel, bolivianul Pedriel nu va avea drept de joc în Liga Campionilor, el urmând a fi folosit doar în competitiile interne.

Finantatorul stelist a declarat luni seara, dupa partida echipei sale cu Pandurii, ca nu este multumit de randamentul spaniolului Moreno: „Abel Moreno? L-am vazut pentru prima oara si nu m-a impresionat deloc. Trebuie sa mai munceasca, pentru ca el vine de la o echipa mica”. Se pare ca de aceeasi parere este si antrenorul ros-albastrilor, mijlocasul venit de la Murcia fiind înlocuit pe lista UEFA de Mihaita Plesan, refacut complet dupa accidentarea din meciul cu AS Roma, dezvaluie Gazeta Sporturilor.  

loading...