Prefectul Baisanu considera ca subprefectul Onofrei s-a comportat „copilareste”


Intră acum și în grupul de

Prefectul judetului Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat marti, ca dupa ce luni, subprefectul Orest Onofrei a apreciat ca desemnarea sa ca responsabil pentru reconstructia caselor inundate este „o dovada de încredere”, se asteapta ca fiecare functionar public din judet sa anunte public ca este onorat de sarcinile primite din partea sefilor ierarhici. „Ma astept ca toti functionarii publici sa declare în presa ca sunt onorati de sarcinile primite si ca postul sefului lor ierarhic depinde de activitatea lor”, a spus ironic Baisanu. Acesta considera ca subprefectul Onofrei s-a comportat „copilareste” când a facut aceasta declaratie, întrucât sarcinile de serviciu se duc la îndeplinire.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a aratat ca subprefectul demisionar „mai are treaba la Prefectura” si a adaugat ca Guvernul nu i-a aprobat înca demisia, pentru ca este nevoie de functionari care sa coordoneze activitatea de reconstructie de dupa inundatii, dar si pregatirea începerii în conditii bune a noului an scolar.  

Reamintim ca subprefectul demisionar de Suceava, Orest Onofrei, a apreciat luni, ca prefectul Alexandru Baisanu si-a luat „un mare risc” atunci când l-a nominalizat ca responsabil pentru reconstructia obiectivelor afectate de inundatii, în conditiile în care el a cerut sa fie înlocuit din înalta functie publica. Onofrei a spus, într-o conferinta de presa, ca desemnarea sa ca responsabil pentru reconstructia celor 197 de case din judet este „o dovada de încredere”, având în vedere ca premierul a avertizat prefectii ca risca demiterea, daca nu se respecta programul de reconstructie.  


Intră acum și în grupul de