Polițiștii au confiscat 32 de brazi de Crăciun din Piața Verești


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Ipotești au confiscat, duminică, din Piața Verești, 32 de brazi de Crăciun ce erau scoși la vânzare fără documente de proveniență.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 17 decembrie a.c., polițiștii SPR 2 Ipotești s-au sesizat din oficiu despre faptul că la intrarea în piața Obor Verești, doi bărbaţi de 41 de ani și, respectiv de 21 de ani, ambii din comuna Vama, ofereau spre vânzare, primul 18 arbori specia molid și secundul 14 arbori specia molid fără a avea documente de proveniență pentru pomii comercializați.

Astfel, polițiștii i-au amendat pe cei doi bărbați cu câte 500 de lei și au confiscat cei 32 de brazi de Crăciun, în valoare de aproximativ 500 lei.

Poliția Suceava a menționat că având în vedere specificul perioadei, poliţiştii au intensificat activităţile de control în trafic, dar şi acţiunile de verificare în pieţe şi alte locaţii pentru respectarea legislaţiei specifice transportului şi comercializării brazilor de Crăciun.

Până în prezent au fost confiscaţi peste 500 de brazi de Crăciun, acţiunile de verificare şi control continuând şi în perioada următoare.


Intră acum și în grupul de