Delegatia PD-L Suceava va fi cea mai numeroasa la Conferinta Nationala a partidului


Intră acum și în grupul de

Democrat-liberalii suceveni sunt în febra pregatirilor Conferintei Nationale a partidulu, care este programata a avea loc pe 12 septembrie la Bucuresti, în sala mare a Palatului, ocazie cu care este de asteptat ca PD-L sa anunte si candidatul pentru functia de prim-ministru. Secretarul general-adjunct al organizatiei judetene Suceava a PD-L, Ioan Balan, a declarat presei ca la Conferinta Nationala sunt asteptati sa participe aproximativ 6.000 de delegati din întreaga tara. „Judetul Suceava va avea cea mai numeroasa delegatie din tara, la Bucuresti urmând sa faca deplasarea spre Capitala 154 de membri ai partidului”, a explicat Ioan Balan.

Întreaga „operatiune de ducere si aducere” a democrat-liberalilor suceveni la Bucuresti va cadea în sarcina secretarului general-adjunct. Acesta a subliniat ca delegatia suceveana va fi condusa de presedintele PD-L Suceava si al Consiliului Judetean, Gheorghe Flutur, si va avea în componenta vicepresedintii Consiliului Judetean, Dan Cadariu, respectiv Ilie Vasile, consilieri judeteni, primari, viceprimari si presedinti ai Birourilor Permanente Locale ale PD-L din localitatile unde democrat-liberalii nu au primari si viceprimari.

„La Conferinta Nationala a partidului se va prezenta programul de guvernare al PD-L, oferta noastra pentru urmatorii patru ani, si se va propune persoana care va ocupa postul de prim-ministru. Trebuie sa reamintesc ca Biroul Permanent National al partidului a avansat cinci propuneri pentru functia de premier, si anume: Adrian Videanu, Vasile Blaga, Emil Boc, Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur”, a mai spus Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de