Acasă Actualitate Cornul si laptele vor fi din prima zi a noului an scolar...

Cornul si laptele vor fi din prima zi a noului an scolar pe masa elevilor din judet


Intră acum și în grupul de

Prescolarii si elevii claselor I-VIII din judetul Suceava vor primi produsele lactate si de panificatie prin Programul „Cornul si Laptele” începând din prima zi a noului an scolar. Licitatia pentru desemnarea firmelor care furnizeaza produsele a decurs fara problem, iar contractele au fost semnate. Astfel, produsele lactate vor fi distribuite de DORNA SA Vatra Dornei, atât pentru zona 1 (Suceava, Falticeni, Radauti, Siret), cât si pentru zona 2 a judetului (Gura Humorului, Solca, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei).

Dorna SA Vatra Dornei a fost singura firma care a participat la licitatie, urmând sa livreze produsele lactate la un pret de 0,67 de lei fara TVA pentru o portie.



În ceea ce priveste produsele de panificatie, firma furnizoare pentru unitatile de învatamânt din zona 1 va fi Parisienne a la Vys Vadu Moldovei, iar pentru zona 2, MOPAN SA Suceava, aceasta din urma câstigând licitatia, la care a mai participat si SAVA CAZAC din Brosteni.

Pretul cu care cele doua firme au câstigat licitatia a fost de 0,31 de lei fara TVA/portie.

Potrivit estimarilor facute de Consiliul Judetean Suceava, valoarea programului „Cornul si Laptele” în judetul Suceava pentru anul scolar 2008 – 2009 este de aproximativ 17 milioane de lei.

Produsele lactate si de panificatie vor ajunge la 22.200 de prescolari, 36.200 de elevi ai claselor I – IV si 36.600 de elevi din clasele V-VIII.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version