Patru mașini avariate și un pieton rănit, în urma unui accident petrecut pe bulevardul 1 Mai din Suceava


Intră acum și în grupul de

Patru mașini au fost avariate, iar un pieton rănit, în urma unui accident petrecut miercuri dimineață pe bulevardul 1 Mai din Suceava.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Suceava, conducea miercuri dimineață autoturismul pe B-dul 1 Mai  din localitate, iar în momentul în care a ajuns la intersecția cu str. Mărășești a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

Ulterior, mașina bărbatului de 31 de ani a fost proiectată într-un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani din Suceava și într-un autoturism parcat regulamentar.

Totodată, după primul impact, autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani, l-a acroșat și l-a accidentat ușor pe un localnic de 48 de ani care traversa strada.

Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei trei conducători auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 

 


Intră acum și în grupul de