Bărbat din Siminicea aflat sub control judiciar, reținut de polițiști după ce a spart un automat de cafea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 37 ani, din Siminicea, aflat sub control judiciar, a fost reținut de polițiștii suceveni după ce a spart un automat de cafea din municipiul Suceava.

Potrivit IPJ Suceva, miercuri după-amiază, o patrulă de ordine publică a fost dirijată de către ofiţerul de serviciu al Poliţiei municipiului Suceava să se deplaseze pe str. Curtea Domnească din localitate întrucât o persoană a sustras bani dintr-un aparat de cafea situat la parterul unei clădiri.

„În zonă, patrula a identificat imediat o persoană de sex masculin care, după legitimare s-a stabilit că este un bărbat de 37 ani din Siminicea. La parterul imobilului de la adresa susmenționată a fost identificat un tonomat de cafea ce prezenta urme de forţare”, a precizat Poliția Suceava.

Sursa citată a arătat că bunurile găsite asupra bărbatului de 37 de ani au fost ridicate pe bază de  dovadă şi predate Biroului de Investigaţii Criminale pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a provenienţei acestora.

Totodată, la sediul Poliției municipiului Suceava s-au efectuat verificări în urma cărora a rezultat faptul că bărbatul are măsura controlului judiciar activă începând cu 23.10.2017.

„Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au procedat la probarea activității infracționale, față de suspect dispunându-se  continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, având în vedere starea de recidivă în care se află acesta”, a menționat IPJ Suceava.

Astfel, față de bărbat poliţiştii au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Bărbatul din Siminicea urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate.


Intră acum și în grupul de