Tânăr cercetat de polițiști după ce a acroșat cu oglinda retrovizoare a mașinii un bătrân de 85 de ani din Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani, din Milișăuți, este cercetat de polițiști după ce a acroșat cu oglinda retrovizoare a mașinii un bătrân de 85 de ani.

Poliția Județeană Suceava a informat că miercuri, 20 decembrie a.c., la ora 12.45, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată despre faptul că la o unitate medicală din localitate s-a prezentat un bărbat de 85 de ani din orașul Milișăuți, victima unui accident rutier, produs în ziua precedentă, pe raza localității de domiciliu.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la 19.12.2017, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe DN 2 H, pe raza localității Bădeuți, pe acostamentul din partea stângă a părții carosabile, victima a fost acroșată cu oglinda retrovizoare de un autoturism, al cărui conducător auto a oprit, iar după ce pietonul a refuzat să fie transportat la spital, l-a transportat la domiciliu, după care a plecat fără să sesizeze poliția”, a precizat Poliția Suceava.

Întrucât acuza dureri la mână, victima s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma măsurilor specifice întreprinse, autoturismul implicat în accident a fost  identificat de polițiști, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, acesta fiind condus de un tânăr de 20 de ani din orașul Milișăuți.

„Cu ocazia audierii, conducătorul auto a recunoscut implicarea în accidentul rutier soldat cu rănirea pietonului, acesta declarând și faptul că  după incident a achiziționat o nouă oglindă și a înlocuit-o pe cea avariată la un service auto din comuna Marginea”, a mai arătat IPJ Suceava.

Tânărul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei” și „modificarea stării locului sau ștergerea urmelor accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la faţa locului”.

De asemenea, polițiștii au extins cercetările și față de reprezentantul service-ului auto care a înlocuit oglinda fără autorizație de reparație.

 


Intră acum și în grupul de