PSD Timis vrea eliminarea lui Marian Iancu de la FC Timisoara


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Timis Ilie Sârbu a declarat, vineri, într-o conferinta de presa ca va cere „eliminarea” lui Marian Iancu de la FC Timisoara. Sârbu a cerut implicarea tuturor liderilor politici locali, a autoritatilor locale si a „oamenilor de afaceri seriosi din oras. Este momentul ca Poli sa se reorganizeze. Sa se gaseasca oameni care sa ajute clubul. Oricum, Primaria si Consiliul Judetean dau sume importante la club”.

Senatorul PSD de Timis Ilie Sârbu a sustinut ca „Nu am nimic personal cu acest domn Marian Iancu. Nu putem privi nepasatori la aceasta situatie în care s-a ajuns. Am solicitat întâlnirea cu toti liderii politici si cu oamenii de afaceri din Timisoara pentru a gasi o solutie europeana. Important este sa gasim o metoda clara de finantare si de management al echipei. Poli Timisoara nu este numai o echipa de fotbal, ci este un adevarat fenomen social. Sa nu o lasam sa devina o societate comerciala ca o bodega în care unii fac ce vor cu echipa-fanion a orasului”. Cât priveste investitorii locali care ar putea sa se implice în finantarea clubului, Sârbu a precizat ca „nu sunt prea multi, încerc sa-i conving”.

Viceprimarul Timisoarei, pesedistul Sorin Grindeanu, a precizat ca în prima sedinta de Consiliu local „vom solicita o ancheta foarte amanuntita privind modul în care Claudio Zambon a pus mâna pe echipa, cum a predat-o si ce s-a întâmplat dupa aceea. Ne intereseaza sa aflam toate lucrurile care tin de primarie”.

 


Intră acum și în grupul de