Cod galben de vânt puternic în județul Suceava. La munte viteza vântului va atinge 100 km/h, în zona joasă până la 70 de km/h


Intră acum și în grupul de

UPDATE Codul galben de vânt puternic a fost prelungit până la ora 20:00

Potrivit ANM, în zona montană, vântul va prezenta intensificări temporare cu viteze ce vor depăși 70…80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, va atinge și depăși 90…100 km/h, viscolind zăpada. În zonele joase de relief, vântul va prezenta intensificări locale ce vor atinge și depăși la rafală 55..60 km/h, izolat 70 km/h.

………………………………………..

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineața, două coduri galbene de vreme severă imediată pentru județul Suceava, de vânt puternic, unul pentru zona de munte și unul pentru zona joasă.

Ambele coduri sunt valabile până la ora 14:00.

Astfel, potrivit ANM, în zona montană înaltă a județului Suceava , la altitudini de peste 1700 m, vântul va prezenta intensificări ce vor atinge și depăși la rafală 90..100 km/h, spulberând și viscolind zăpada.

Meteorologii au precizat că în zona joasă a județului vântul va prezenta intensificări locale ce vor atinge și depăși la rafală 55..60 km/h, izolat 70 km/h.


Intră acum și în grupul de