Un microbuz a intrat într-un parapet de protecție de pe marginea DN 17 la Valea Putnei, iar cinci persoane, între care două fete de 12 și 13 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane, între care două fete de 12 și 13 ani, au necesitat îngrijiri medicale, duminică dimineața, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un parapet.

Accidentul s-a produs în jurul orei 8:00, când un microbuz din Ucraina  intrat într-un parapet de protecție, pe DN17, pe raza satului Valea Putnei din comuna Pojorâta.

La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, anunță ISU Suceava.

Sursa citată precizează că în microbuz se aflau șase persoane, printre care și doi copii.

După evaluare, cinci persoane, inclusiv copiii (două fete de 12 și 13 ani), au fost transportate la Centrul de Primire Urgențe al spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc.

Toate persoanele implicate în accident erau conștiente și cooperante cu salvatorii.

La locul intervenției a rămas doar șoferul microbuzului, acesta refuzând transportul la spital, menționează ISU Suceava.

sursa foto ISU Suceava


Intră acum și în grupul de