O femeie însărcinată a murit în urma unui accident grav petrecut în Ajun de Crăciun, pe DN 2, la Cumpărătura. Alte cinci persoane au fost rănite


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 29 de ani, ce era însărcinată, a decedat în urma unui accident grav petrecut în Ajun de Crăciun, pe DN 2, în afara localității Cumpărătura.

Poliția  Județeană Suceava a menționat că duminică, 24 decembrie a.c., în jurul orei 15.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara localității Cumpărătura, din comuna Bosanci, pe un sector de drum cu o succesiune de curbe, un bărbat de 35 de ani, din municipiul București, a pătruns ușor pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din județul Ilfov.

„În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a șase persoane, respectiv  a conducătorului auto de 35 de ani și a unei femei de 29 de ani, din comuna Brodina, pasageră în autoturismul condus de acesta, a celuilalt conducător auto și a  trei pasageri din vehicul, o femeie de 30 de ani și doi minori de 10 luni și 3 ani, toți din județul Ilfov, care au fost transportați cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a arătat Poliția Suceava.

Sursa citată a precizat că cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Luni, 25 decembrie, la ora 02.10, Poliția Suceava a fost informată de personalul medical despre faptul că din cauza complicațiilor intervenite femeia de 29 de ani, ce era însărcinată, a decedat.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de