PD-L incearca sa racoleze candidatii PSD la parlamentare


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat luni, în cadrul unei conferinte de presa, ca PD-L nu are candidati în judet pentru alegerile parlamentare uninominale, aratând ca trei lideri ai PD-L Suceava au încercat, la sfârsitul saptamânii, sa convinga un candidat PSD sa candideze la alegerile parlamentare din partea formatiunii democrat-liberale. PSD Suceava a evitat sa spuna despre ce candidat este vorba, mentionând doar ca este din zona Radauti, unde au fost nominalizati, pâna în prezent, drept candidati PSD, fostul primar de Radauti, Mihai Frunza si fostul sef al Oficiului Judetean de Cadastru, Titi Petrea. „Aceasta demonstreaza lipsa de oameni”, a afirmat Gavril Mîrza, care a adaugat ca a fost informat ca PD-L ar putea avea drept candidat pentru Senat în zona Vatra Dornei-Câmpulung Moldovenesc pe Emil Hurezeanu, iar într-un colegiu electoral din Suceava pe Silviu Prigoana. Acesta a mai precizat ca PD-L Suceava ar vrea sa-i aduca sa candideze în colegii electorale judet si pe Mona Musca si Theodor Stolojan.

Pe de alta parte, Gavril Mîrza a tinut sa sublinieze ca la alegerile parlamentare, PSD Suceava va avea în judet doar candidati din zona.

Totodata, presedintele PSD Suceava a spus ca prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, ar fi fost criticat de presedintele tarii, pentru ca acesta ar fi refuzat sa candideze din partea PD-L. „Pentru ca nu a acceptat sa candideze din partea PD-L, prefectului i s-a aratat pisica din partea celui mai înalt demnitar al tarii”, a aratat presedintele PSD Suceava, care a adaugat ca autoritatile sucevene ar trebui sa se ocupe mai mult de gestionarea reconstructiei de dupa inundatii decât de problemele politice.  


Intră acum și în grupul de