Țigări de contrabandă ascunse în rezervorul și în două dintre roțile unui autoturism, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit aproape o mie de pachete cu țigări de proveniență ucraineană ascunse în rezervorul și în două dintre roțile unui autoturism.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercuri, 27 decembrie a.c., în jurul orei 05.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul ucrainean Vasyl H., în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Polonia.

„Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor”, a spus şef Ilie Poroch-Seriţan.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervorul și în două dintre roțile autoturismului, cantitatea de 950 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava a menționat că țigările în valoare de peste 1.330 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

loading...