Bărbat din Câmpulung Moldovenesc reţinut de poliţişti în urma unei percheziţii într-un dosar de tâlhărie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava în urma unei percheziții într-un dosar de tâlhărie.

Poliția Județeană Suceava a informat că la data de 29 decembrie 2017, în baza mandatului emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, echipe de polițiști, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, au efectuat o percheziţie domiciliară la imobilul unui localnic de 39 de ani, suspect într-un caz de tâlhărie calificată.

Potrivit Poliției Suceava, tâlhăria a avut loc la data de 19 decembrie anul trecut, în jurul orei 04.40, într-o sală de jocuri din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

După ce i-au fost aduse la cunoştinţă drepturile pe care le are şi scopul percheziţiei domiciliare, bărbatul de 39 de ani a recunoscut faptul că el este autorul tentativei la infracţiunea de tâlhărie calificată şi a predat obiectele de îmbrăcăminte folosite la comiterea faptei.

„Suspectul, angajat al unei firme de pază, se afla de serviciu în momentul comiterii faptei. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc  și ulterior instanței de judecată, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a precizat IPJ Suceava.

Inculpatul a fost escortat și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de