Accident produs de un motociclist băut și fără permis, pe strada Universității din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Stroiești, s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident pe strada Universității din municipiul Suceava, conducând băut și fără permis o motocicletă.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc sâmbătă, 30 decembrie 2017, la ora 22.45.

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 22.35, în timp ce conducea motocicleta pe strada Universității, un tânăr de 27 de ani, din comuna Stroiești, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar”, a precizat Poliția Suceava.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de