Tânăr cu permis de conducere fals, prins de polițiștii din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani, din Vicovu de Sus, s-a ales cu dosar penal în urma unui control în trafic. El a fost depistat de polițiști la volanul unei mașini, având permis de conducere fals.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri, 29  decembrie 2017, în jurul orei 12.15, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control pe strada Calea Cernăuți din localitate autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 27 de ani.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile române pentru nici o categorie auto. Întrucât existau suspiciuni cu privire la permisul de conducere prezentat de acesta, s-a solicitat sprijinul poliției de frontieră, care, în urma verificărilor, a constatat faptul că bărbatul de 27 de ani nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova”, a precizat Poliția Suceava.

Astfel, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de