O gospodărie din Horodnic de Sus a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de Revelion, din cauza unor artificii


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din comuna Horodnic de Sus a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de Revelion, din cauza utilizării unor artificii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat duminică, 31 decembrie 2017, la ora 23:06, la fața locului intervenind militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Horodnic de Sus, cu patru autospeciale.

„La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești, existând pericol de propagare la două case de locuit”, a spus Găleată.

El a menționat că în urma incendiului au ars un adăpost de animale, un depozit de furaje și o magazie, pe o suprafață totală de aproximativ 120 de metri pătrați, precum și doi metri cubi lemn de foc și o tonă de fân.

De asemenea, flăcările au degradat o fereastră de mansardă (tip Velux) și un metru pătrat din astereala casei învecinate.

Purtătorul de cuvânt al ISU a mai arătat incendiul a fost lichidat la ora 1:15, iar pompierii au salvat cele două case de locuit.

„Focul a izbucnit la depozitul de furaje, cel mai probabil din cauza utilizării unor artificii în loc interzis”, a subliniat slt. Alin Găleată.

 


Intră acum și în grupul de