O firmă din București va livra Primăriei Suceava o automăturătoare electrică și o autocisternă electrică cu 1,1 milioane de lei


Intră acum și în grupul de

Firma bucureșteană Grădinariu Import Export București a câștigat licitația pentru achiziția unei o automăturătoare electrice și o autocisterne electrice cu suma de 1,1 milioane de lei, a anunțat, miercuri, primarul Ion Lungu.

Licitația pentru achiziționarea de vehicule electrice la Primăria Suceava în cadrul unui proiect finanţat prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român a fost organizată pe două loturi.

Primul lot a cuprins  11 autoturisme electrice și două furgonete pentru care a fost un singur ofertant, Grădinariu Import Export Bucureşti cu suma de 1,3 milioane de lei plus TVA, iar la cel de-al doilea lot pentru autoutilitare electrice, o automăturătoare şi o autocisternă electrice, a fost  declarată câștigătoare oferta aceleiași firme, Grădinariu Import Export cu preţul de 1,1 milioane de lei fără TVA.

Firma Grădinariu Import Export SRL trebuia să livereze deja o parte dintre autovehiculele electrice prevăzute în proiect care au fost achiziționate de Primărie.

Astfel, au fost achiziționate 11 autoturisme Peugeot iON cu prețul de 92.655 lei/buc fără TVA, două furgonete Peugeot Partner la prețul de 157.656 lei/buc fără TVA.

Proiectul „Electromobilitate-vehicule electrice pentru o municipalitate verde” este finanţat cu 3,11 milioane de franci elveţieni prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român şi mai inclus achiziţia a 10 biciclete electrice, dar şi construcţia de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.(N.B.)


Intră acum și în grupul de