Pieton băut, accidentat de o mașină la Marginea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa în mod neregulamentar.

Potrivit Poliției Județene, accidentul a avut loc miercuri, 3 ianuarie a.c., la ora 10.05, pe raza localității Marginea.

Polițiștii au precizat că șoferul unei mașini, un bărbat de 37 de ani, din Marginea, a surprins şi accidentat ușor un bărbat de 44 de ani, din comuna Horodnic de Jos, care, în calitate de pieton, se deplasa în mod neregulamentar pe partea dreaptă a părții carosabile şi care, a schimbat direcția de mers fără să se asigure și a pătruns pe direcția de deplasare a autoturismului.

„Din accident a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a arătat sursa citată.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton și negativ pentru conducătorul auto, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de