Acasă Actualitate West Ham si-a gasit antrenor: Gianfranco Zola!

West Ham si-a gasit antrenor: Gianfranco Zola!


Intră acum și în grupul de

Ramasi fara antrenor dupa ce Alan Curbishley a renuntat la functie, sefii clubului West Ham au decis sa negocieze o posibila numire pe banca tehnica a echipei cu fostul atacant al celor de la Chelsea Londra, Gianfranco Zola. Desi se vehicula ca oficialii gruparii engleze sunt în discutii cu mai multe nume mari, în sedinta pe care au sustinut-o luni, oficialii lui West Ham au decis ca Zola este omul potrivit pentru echipa, instalarea oficiala a italianului fiind doar o chestiune de timp.

Criteriile dupa care s-au ghidat patronii „ciocanarilor”,conform celor de la Daily Mail, au fost legate de jocul ofensiv pe care îl pun în practica antrenorii, acesta fiind principalul motiv pentru care s-a ales varianta Zola, cunoscut fiind placerea acestuia în a creea o echipa care sa atace si care sa marcheze multe goluri. Totodata s-a dorit si instalarea unui antrenor care a evoluat la un nivel ridicat în Premier League, care sa vorbeasca perfect limba si care sa vina cu un plan pentru dezvoltarea centrului de copii si juniori.



„Într-un final am hotarât ca Gianfranco Zola este cel mai potrivit pentru a antrena formatia noastra”, a declarat purtatorul de cuvânt al clubului West Ham. Totodata, pentru a fi siguri de alegerea facuta, oficialii formatiei i-au cerut sfatul si fostului jucator al echipei Tony Gale, actualmente prezentator TV, pentru a-si da cu parerea despre aducerea lui Zola. „Am fost foarte fericit ca mi s-a cerut parerea. Ceea ce am spus este confidential, dar va asigur ca am oferit o lista plina de nume mari”, a spus Gale.

Presedintele executiv al gruparii engleze, Scott Duxbury, care a fost în Italia special pentru a purta negocierile cu fostul fotbalist, s-a declarat impresionat de maniera în care italianul vede dezvoltarea pe viitor a clubului. Gianfranco Zola a evoluat de 249 ori pentru Chelsea, marcând 89 de goluri, fiind ales fotbalistul anului în 1997.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version